Onze Artsen Vacatures

Noorderhart streeft er voortdurend naar om een sterk gewaardeerd ziekenhuis en revalidatiecentrum te zijn in de regio Noord-Limburg. Daarom besteden we veel aandacht aan de continuïteit van de zorgverlening, door de aanwezigheid van verschillende disciplines en de voltijdse aanwezigheid van meerdere specialisten per discipline.


Om dit te blijven realiseren hebben we voortdurend nood aan gekwalificeerde specialisten. Hun inbreng is immers van essentieel belang voor een kwaliteitsvol en patiëntvriendelijk zorgaanbod.

Spontane kandidaturen

Staat de juiste vacature momenteel niet in het overzicht? Laat dan je CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve. Zoek je een vakantiejob, ga dan even naar de aparte pagina "Jobstudenten". Daar vind je meer informatie over de werkwijze en hoe je je kandidaat kan stellen.

Spontane kandidaturen

Opleidingsziekenhuis

Op medisch gebied begeleiden we studenten geneeskunde in hun Stage. Ook assistenten inwendige geneeskunde, heelkunde, orthopedie, fysische geneeskunde, plastische heelkunde, KNO, MKA en spoed (HAIO) kunnen een deel van hun opleiding bij ons volgen.

Inlichtingen

Voor inlichtingen of het stellen van uw kandidatuur kunt u terecht bij onze medisch directeur

dr. Rik Verroken

U kunt hem contacteren op 011 826 478